fbpx

Догляд за шкірою після пілінгу

може бути комфортним, — доведено Biofrid

Ви поглянули в осяяне весняним промінням дзеркало і засмутилися, зазначивши перші зморшки на чолі і в куточках вуст. Та й бліда з ледь сіруватим відтінком шкіра втомилася від зими і потребує невідкладної допомоги. Перше, що спадає на думку — потрібна процедура пілінгу. Це дійсно ефективний спосіб повернути шкірі сяяння молодості, та чи все так просто, легко і безболісно?

Агресія во благо, чи Пілінг без прикрас

Він може стати тим самим змахом чарівної палички, після якого життя змінюється на краще: шкіра з першими ознаками старіння отримує шанс на оновлення. Здатність регенерувати — найважливіша властивість шкіри, яка захищає наш організм від агресивного зовнішнього середовища. Найменше пошкодження може мати непередбачувані наслідки, тому будь-які травми — чи то подряпина, чи опік, чи активне відлущування рогових лусочок, стають сигналом для початку відновлювальних процесів.

Ось на цій унікальній властивості і оснований пілінг, що оздоровлює шкіру, стимулює її до омолодження і позбавляє неестетичних недоліків. Та не треба сприймати його як панацею, він лише частка комплексного догляду за шкірою.

Слід пам’ятати, що головна мета на перший погляд агресивної процедури — не позбутися верхнього шару епідермісу, а подарувати шкірі можливість самооновлення. Тож готуючи себе до певних випробувань — набряків, почервоніння шкіри, дискомфортного відчуття сухості, майте на увазі, що в цей період шкіра особливо потребує надійного захисту і дбайливого догляду.

Нюанси догляду за оновленою шкірою

Іще до проведення процедури обов'язково поцікавтеся у косметолога, яким має бути догляд за шкірою обличчя після пілінгу. Адже реакція на нього суто індивідуальна і залежить від стану і особливостей конкретного організму. І будьте готові до обмежень принаймні на 2 тижні:

  • відмовтеся від make-up — будь-яке зайве подразнення шкіри може звести нанівець всі зусилля;
  • не торкайтеся обличчя, не намагайтесь прискорити відлущення, щоб запобігти запаленню і ризику утворення шрамів;
  • уникайте прямих сонячних променів, а перед прогулянкою обов’язково скористайтеся кремом з високим рівнем SPF.

І звичайно ж — після пілінгу вам знадобиться легкий у застосуванні і ніжний до личка відновлюючий крем.

Живильний крем з екстрактом прополісу на основі Biofrid — те, що треба

Цей відновлюючий крем для обличчя не містить синтетичних ароматизаторів та барвників, в ньому немає консервантів і продуктів нафтопереробки. Він так швидко поглинається спраглою шкірою, як краплі води піском у обпаленій сонцем пустелі — й сліду не лишається на поверхні.

У його складі продукти органічного походження:

  • екстракт прополісу — потужний природний антибіотик, що стимулює вироблення T-лімфоцитів, пригнічує віруси, запобігає старінню, тонізує і стимулює імунітет;
  • мигдальне масло сприяє відновленню шкіри;
  • гіалуронова кислота робить шкіру пружною і еластичною;
  • масло ши зволожує і запобігає появі зморшок;
  • сік алое віра має протизапальну дію.

 То ж натуральний крем для обличчя пом’якшує, відновлює еластичність,  загоює, має протизапальний і протигрибковий ефект, повертає рум’янець  на виснажене і зблідле личко, робить його молодшим і ще більш привабливим.

Щоденний догляд може бути легким і приємним!

  • Наносимо крем для обличчя двічі на день: вранці — щонайменше за півгодини до виходу на вулицю, ввечері — десь за одну-дві години до сну, щоб шкіра встигла увібрати всі корисні компоненти.
  • Перед нанесенням потрібно змити макіяж, очистити шкіру і протонізувати її — тонік оптимізує рівень рН і стане провідником для активних компонентів крему.
  • Наносити життєдайний крем легкими рухами, ледь торкаючись ніжної шкіри пучками пальців.
  • Для повноцінного змащення достатньо двох кремових крапель величиною з горошину, у разі надлишку треба легеньким дотиком зібрати залишки на серветку.

Таким чином, відновлення шкіри обличчя після пілінгу може бути прискорене і  надійно захищене, адже крем ніби імітує гідроліпідний шар епідермісу і стимулює процеси природньої регенерації. Тільки поєднання контрольованого пошкодження шкіри з подальшим стимулюванням в ній процесів регенерації максимально убезпечить шкіру і подарує відчуття насолоди від косметичної процедури.

Будьте впевнені, належний щоденний догляд після пілінгу забезпечить фантастичні результати: зморшки стануть малопомітними, шкіра — пружною, ніжною і оксамитовою на дотик. І щоразу, поглядаючи в дзеркало, ви будете усміхатись, бо бачитимете в ньому бездоганний образ.

Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з попередньої письмової згоди «BIOFRID».

Слідкуй за нами в соціальних мережах!

2020 «BIOFRID». ВСІ ПРАВА ЗАХИЩЕНІ.

Разработано в V&V Communication