fbpx

Весняний догляд за шкірою:
7 простих кроків до чудової шкірі

Зазвичай весна настає на четвертому тижні березня. Подібно до того, як багато хто з нас змінюють затишні светри на прозорі топи, такий саме перехід необхідно зробити з доглядом за шкірою. Ви знаєте, що взимку шкіра вимагає більш сильного зволоження через сухість.

Але коли погода змінюється з «холодної і сухої» на «мокру і вологу», важливо, щоб ваші засоби по догляду за шкірою і способи їх використання відображали ці сезонні зміни. Навесні ваші натуральні масла повертаються в рівновагу після зими. Що робити у весняну пору? Ось сім порад для оновлення процедур по догляду за шкірою, щоб повернути їй природне сяйво!

1. Відлущуючий скраб

Подивимось правді в очі. Зимова погода не зовсім виділяється сяйвом шкіри. Значно легше досягти найкращого вигляду, коли весна навколо.У зимові місяці надто сильне відлущування може призвести до видалення вологи зі шкіри, роблячи її подразненою і сухою.Тим не менше, використання правильного м'якого відлущуючого скрабу два-три рази на тиждень зробить вашу шкіру гладкою і сяючою. Ось чому потрібно використовувати відлущуючий натуральний скраб, який освіжає і освітлює вашу шкіру. Він видаляє забруднення і очищає закупорені пори за допомогою спеціальних ферментів, що входять до його складу. Потім застосуєте багатий на вітаміни крем, який живить знову розкриту шкіру, роблячи її більш яскравою і молодою.

2. SPF

Сонця буде більше, а це значить, що SPF зараз важливіше, ніж у попередні пару місяців. Ви чули не раз, що слід носити захист не менше 30 SPF, навіть якщо ви не бачите сонця. Захист вашої шкіри від сонячних променів має вирішальне значення для підтримки здоров'я шкіри. Нанесення зволожуючого крему SPF 30 під макіяж допоможе захистити вас від сонця і довше утримувати основу. Пам'ятайте, що, сонцезахисні засоби здатні забивати пори і викликати прориви, тому шукайте ті, на яких зазначено, що вони некомедогенні. Мінеральні сонцезахисні креми з активними інгредієнтами, такими як оксид цинку, мають тенденцію менше дратувати чутливі типи шкіри, а гелеві склади мають більш легку текстуру і добре працюють з жирною шкірою.

3. Пийте детокс-воду

Як з'ясовується, зволоження важливо для вашої шкіри навесні так само, як і взимку. Огірки, лимон і м'ята - класичні водні спа-комбінації. Лимон і м'ята стимулюють травлення, а огірок відновлює вологу і володіє протизапальними властивостями.Ось простий рецепт детоксикації води в домашніх умовах. Беріть і дійте!

Рецепт детоксикації води

Склад: 1 лайм (або лимон), половина середнього огірка, гілочка м'яти (5 листочків).
Спосіб приготування:
Нарізаємо часточками лайм або лимон, можна мікс, але в межах однієї порції. Також нарізаємо часточками, як на салат, огірок, укладаємо в ємкість для води. Беремо листя м'яти і ніжно тиснемо над глечиком, після додаємо до міксу. Далі заливаємо чистою водою, бажано джерельною, десь на ⅔ від обсягу глечика, іншу частину засипаємо льодом. Чому лід? Без льоду мікс знаходитиметься на поверхні води, а так лід занурює його у воду, роблячи її більш насиченою корисними властивостями. Тепер саме час дати воді настоятися. Ідеальний термін – 4-5 годин. Якщо плануєте приймати воду з самого ранку, дайте їй нагрітися до температури тіла. Це можна зробити за допомогою водяної бані. І взагалі тепла вода краще засвоюється і миттєво надходить у кров.
Корисні властивості: зволожує організм без надміру рідини, відмінно втамовує спрагу і голод, очищає організм від токсинів, прискорює метаболізм, покращує кровообіг і знижує артеріальний тиск. В організм потрапляють вітаміни: Е (володіє потужними антиоксидантними властивостями), А і В (крім основних властивостей, дбають про печінку), С (сприяє виробництву колагену, який відповідає за відновлення клітин шкіри).

4. Крем для очей

Крем для очей здається зовсім не потрібним, поки ви молоді. Але розумно почати використовувати його зараз як інвестиції у вашу майбутню шкіру. Шкіра навколо очей неймовірно тонка, і використання звичайного зволожуючого крему може бути дуже насиченим, що сприятиме забиванню проток сальних залоз. А це може призвести до утворення міліум, схожих на білі вугрі. Рішення?

Крем для очей проти зморшок від БІОФРІД ідеально підходить для денного та нічного часу, даючи шкірі під очима певне зволоження. Його потужна формула використовує силу ГЕРМАНІУМУ і рослинних активних речовин для природного розгладження тонких ліній і зміцнення ніжної шкіри навколо очей.

5. Легкий зволожуючий крем

Весняна погода означає вологість і дощ, з чим не завжди може впоратися нормальна, жирна шкіра. Її необхідно захистити від негоди. Для таких випадків варто використовувати більш легкий зволожуючий крем, ніж той, який ви, ймовірно, тримали під рукою взимку. Багатофункціональний денний крем БІОФРІД (СИРОВАТКА) зволожує епідерміс протягом 24 годин. Він природним чином насичений гідролізом з листя алое і листя мигдалю, необхідними поживними речовинами, вітамінами і бадьорить активними рослинами. Таке поєднання зменшує зморшки і захищає від окислення ДНК, одночасно підвищуючи еластичність і тонус шкіри.

6. Використовуйте природний макіяж

Вибір макіяжу так само важливий для здоров'я вашої шкіри, як і вибір засобів по догляду за нею. Завжди переконайтеся, що ви використовуєте здоровий макіяж, наприклад, мінеральну косметику без парабенів і мінеральне масло. І, звичайно ж, не забудьте зняти його вночі!

7. Переходимо до СПА для обличчя

Якщо ви чекали виправдання, щоб побалувати себе СПА-процедурами для обличчя, ось воно. Практикувати хороший догляд за шкірою не обов'язково означає, що слід відмовитися від професійних процедур. І навіть якщо ви не страждаєте від серйозних вугрів або інших хронічних захворювань, колір вашого обличчя все одно буде отримувати користь від масажу обличчя, який ви не зможете робити самостійно.

Отже, пані, подивіться на зміну сезону як на необхідність переглянути свої процедури по догляду за шкірою і поговоріть з косметологом про узгодження вашого весняного тимчасового плану дій. З цими сімома легкими кроками ви будете сяяти по-справжньому!

  1. Використання відповідного м'якого відлущуючого скрабу 2-3 рази на тиждень зробить вашу шкіру гладкою і сяючою.
  2. Пийте детокс-воду: натисніть, щоб подивитися наш рецепт.
  3. Використовуйте крем для очей. Ніжна шкіра навколо очей заслуговує на додаткову увагу.
  4. Використовуйте SPF 30 під макіяж.
  5. Використовуйте здоровий макіяж – мінеральний макіяж без парабенів і мінерального масла.
  6. Віддайте перевагу більш легкому зволожуючому крему замість того, який ви, ймовірно, використовували взимку.
  7. Весняний догляд за обличчям оновлює і живить притлумлену після зими шкіру.

Є питання з догляду за шкірою обличчя?

Онлайн-консультація з фахівцями Biofrid
Оперативная, профессиональная и бесплатная онлайн консультация специалистов в области косметологии и здорового образа жизни.

Засоби по догляду за шкірою обличчя

Догляд за обличчям Biofrid Cosmetics

Порадуйте себе сяючою свіжістю здорової шкіри обличчя. Живильни крема для щоденного догляду, 90% натуральних компонентів органічного походження.

Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з попередньої письмової згоди «BIOFRID».

Слідкуй за нами в соціальних мережах!

2020 «BIOFRID». ВСІ ПРАВА ЗАХИЩЕНІ.

Разработано в V&V Communication